foradia mediambient

La Vall de Gallinera aconsegueix el servei d’extraccions sanguínies

Des de la regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de la Vall de Gallinera han estat fent gestions durant mesos amb la Conselleria de Sanitat per a aconseguir el dret de realitzar extraccions sanguínies mensuals en la localitat

Des de ja fa mesos la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de La Vall de Gallinera ha estat treballant, amb la Conselleria de Sanitat, per tal d’aconseguir el dret de realitzar extraccions sanguínies en el mateix municipi.

Segons han declarat des de l’Ajuntament, aquestes extraccions són “un dret bàsic i fonamental que encara no hi havia arribat a La Vall de Gallinera en ple segle XXI“.

Aquesta acció era un dels reptes i compromisos que s’havia marcat el govern local durant aquesta legislatura.

El consistori considera que haver-ho aconseguit implica un ric desenvolupament comunitari” i a més fomentar l’arrelament de la població en el territori.

Des de l’Ajuntament expliquen que “és fonamental per a combatre el despoblament dels municipis rurals que els serveis també arriben amb igualtat de condicions a tots els municipis independentment de la densitat de població i la distància a l’hospital més pròxim“.

El govern municipal continua els treballs de millora dels serveis assistencials sanitaris, treballant a aconseguir serveis bàsics que en qualsevol altre municipi de la Marina Alta disposen, com per exemple, les cures pal·liatives a domicili en casos de persones amb una malaltia terminal.

Les extraccions sanguínies van començar a la Vall de Gallinera el dia 1 de setembre i es realitzaran de forma quinzenal en els consultoris d’Alpatró i de Benialí.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *