foradia pressupostparticipatiualcoi

El govern valencià aposta per un clúster de salut valencià de referència

La Generalitat donarà suport a aquesta classe de projectes i farà una aposta "decidida" per les indústries valencianes

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent ha declarat que: “Des de la Conselleria apostem per la consolidació d’un clúster de salut Valencià de referència, perquè s’ha demostrat que hem de considerar-lo com a un sector estratègic“.

Cinc empreses valencianes han format una unió temporal d’empreses (UTE), per a fabricar productes sanitaris com bates o mascaretes. Aquestes empreses són d’Elx, Albaida, Aiora i Ontinyent.

Per a conéixer el projecte d’aquesta UTE, el conseller d’Economia i la secretària autonòmica, Rebeca Torró, s’han desplaçat fins a Ontinyent.

Climent i Torró han assegurat que la Generalitat donarà suport a aquests projectes i que es farà “una aposta decidida per les indústries valencianes amb la licitació i el subministrament de productes de salut“.

A més també han assegurat que seran “molt sensibles amb la transformació del model econòmic tenint en compte valors com la sostenibilitat, la inclusió, l’eficiència, entre altres qüestions“.

Els dos representants han destacat que la Generalitat té línies de finançament i subvencions finalistes per a ajudar les empreses valencianes.

La creació de l’UTE contribueix a generar milers de llocs de treball, directes com indirectes.

A més, la seua producció compleix els controls de qualitat exhaustius i amb els estàndards més estrictes de qualitat europeus amb l’autorització expressa de l’Agència Espanyola del Medicament.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *