foradia subscriutegrat

L’Escola Oficial d’Idiomes de Gandia té un nou mural a la seua façana

Aquesta nova pintura està dins del projecte municipal Serpis Urban Art Project i la seua temàtica parla sobre la comunicació i les llengües

La comunicació i les Llengües decoren ara la façana de l’Escola Oficial d’Idiomes de Gandia, i tot ha sigut possible al nou mural que s’ha creat gràcies a la iniciativa municipal Serpis Urban Art Project.

En l’acte de presentació d’aquest nou element decoratiu ha estat present el director del centre, Joan Císcar, el co-coordinador del projecte, Eloi Àngel, i l’artista, Vicent Faus ‘Sola’, així com els representants municipals, el regidor de Cultura, Nahuel González, i el president de la Junta del Districte de Corea, José Manuel Prieto.

González ha destacat el colorit de la paret i ha assegurat que aquest mural està dins de l’aposta per la cultura de l’Ajuntament: “En aquest cas reivindiquem la comunicació i les Llengües com a un vehicle de pau, de solidaritat, d’enteniment. A l’Escola Oficial, que juga un paper tan important a la nostra ciutat. Per tant, estem molt contents i esperem que en un futur hi hagen més mural i per això continuarem treballant per l’art urbà des de l’Ajuntament”.

A més, el regidor de Cultura, ha reivindicat la compatibilització de l’art urbà amb la situació sanitària: “L’art urbà ens permet compatibilitzar les mesures sanitàries en l’art i per això estem molt contents que, dins de la situació actual, puguem obrir nous espais d’art. A banda, l’artista és de Gandia, que jo crec que era un dels objectius que teníem en aquest projecte; alternar artistes de fora en gent de la nostra ciutat que té molt potencial. I en aquest cas ‘Sola’ ja és tot un referent artístic a Gandia”.

Per la seua part, Císcar ha incidit en la “pluralitat de llengües” que es pot veure en la diversitat cromàtica de l’obra, un treball artístic que: “també serveix per a visibilitzar la tasca de l’EOI a Gandia i al barri de Corea”.

Eloi Àngel ha volgut destacar el disseny gràfic del mural i ha avançat que la pròxima intervenció que es realitzarà a la ciutat també serà a càrrec d’un artista local.

Finalment, ‘Sola’ ha agraït el suport oferit per l’Ajuntament de Gandia i el departament de Cultura i ha assenyalat que ha volgut representar la confluència de cultures d’una manera abstracta a través d’un estil més gràfic.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *