foradia subscriutegrat

Muro prepara programació per a tot el mes d’octubre

A més de la celebració del 9'octubre, des de la localitat de El Comtat, s'ha preparat el Festival Provincial d'Arts Escèniques de la Tardor

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Muro ha preparat un mes d’octubre carregat de programació cultural.

En primer lloc, per a celebrar el 9 d’octubre s’han preparat activitats, per a tot el més reivindicant la llengua i la cultura dels valencians. Del dia 2 al 16 d’octubre es podrà visitar al Centre Cultural l’exposició ‘Carmelina Sánchez Cutillas: des de la frontera del silenci’, que ha estat cedida per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Una altra dels esdeveniments programats és la presentació del llibre ‘Amira’, de Just I. Sellés, que serà el dia 6 d’octubre a les 8 de la vesprada.

Els més menuts tenen també activitats preparades per al dia 7 d’octubre que es representarà ‘La plata de Gaianes’ a les 6 i mitja de la vesprada al Centre Cultural.

I com no, per al 9 d’octubre, a càrrec de la Unió Musical, es farà un concert a les 12 del migdia al parc del Batà.

Com tots els anys Muro organitza un concurs de paelles, però, enguany per culpa de la situació, s’ha llançat la campanya ‘Paella segura a casa’, que consisteix a preparar una paella a casa i enviar una foto per a poder fer un vídeo amb l’objectiu de “sentir-se un poc més units com a poble”.

També el dia 10 d’octubre a les 8 de la vesprada al Centre Cultural, tindrà lloc la representació de l’obra ‘El Testament de Maria’, de La Dependent.

Per últim, el dia 30 d’octubre hi haurà una nova cita al Centre Cultural, en aquesta ocasió es tracta de ‘Eva y Adán’. És de dansa i està dedicada al públic infantil i familiar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *