foradia cdturisme

La primera fase per a plantejar el futur del nucli primitiu de la platja de Gandia està quasi finalitzada

Fins al dia 31 de gener la ciutadania, empreses i comerciants de la platja podran descarregar-se i omplir el qüestionari per tal de fer les seues propostes

L’Ajuntament de Gandia ha anunciat que la primera fase del primer pla de participació urbanístic per tal de repensar el futur del nucli primitiu de la platja de Gandia, està ja en la seua recta final.

Fins al dia 31 de gener, la ciutadania en general, residents, empreses i comerciants de la platja, podran descarregar-se i omplir un qüestionari en línia en aquest enllaç, per tal de fer les seues propostes.

A més, el consistori ha instal·lat una bústies per la zona i ha deixat a l’abast de la població el qüestionari als edificis públics de la localitat.

El departament d’Urbanisme, amb la Junta del Districte de la Platja de Gandia, està duent a terme aquesta iniciativa per tal de repensar el nucli primitiu de la platja, que és un espai de 298.597 m2, entre l’avinguda de la Pau i l’Hotel Bayren.

El govern local vol impedir els excessos d’edificabilitat ambiental que hi puguen haver i dotar l’espai de les infraestructures i ambientació paisatgístiques necessàries que el milloren, que el facen més amable i saludable.

Aquest pla té 5 objectius: La integració tipològica i paisatgística; la mobilitat i l’habitabilitat de l’espai públic; l’increment dotacional, l’adaptació a l’efecte del canvi climàtic, el foment del turisme sostenible i la desestacionalització.

Després d’aquesta primera fase, s’hi realitzaran tallers sectorials, en els quals ha estat treballant un equip muti-disciplinar i on els diferents agents econòmics i socials concretaran les mesures.

Finalment, s’hi alçarà la suspensió de llicències, d’acord amb la normativa vigent i s’hi posarà en marxa el pla de millora urbanística acordat. Cal recordar, que el 3 de novembre passat el DOGV va publicar la suspensió o paralització temporal, de màxim un any, per a les llicències d’obres de nova planta, sempre que no complisquen amb la normativa anterior i la que es preveu posterior. La prohibició no afecta les obres menors o actuacions de reforma.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *