foradia subscriutegrat

Queda obert el termini per a les sol·licituds del Servei de Transport Universitari

Aquest servei està oferit per la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat, concretament connecten Muro, Cocentaina, i Alcoi amb el campus de la Universitat d'Alacant a Sant Vicent del Raspeig

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat ha obert el termini de sol·licituds per al Servei de Transport Universitari (STU).

L’alumnat ja pot sol·licitar la seua targeta de transport, o renovar-la en el cas de ja disposar d’una. Aquesta targeta té una connexió econòmica i còmoda entre Alcoi, Cocentaina i Muro i la Universitat d’Alacant i altres centres educatius de la zona.

A més del servei de transport, que disposa d’autobusos dedicats a la connexió universitària, els usuaris del STU també poden viatjar a la línia regular Alcoi-Alacant al mateix preu reduït.

Enguany, per culpa de la situació de crisi sanitària, les sol·licituds es realitzaran telemàticament en la seu electrònica de la Mancomunitat, amb l’objectiu de fer aquest tràmit de forma més segura i còmoda per als usuaris.

D’aquest servei es beneficien més de 600 estudiants de les comarques de l’Alcoià i El Comtat, i els suposa al voltant d’un 80% d’estalvi, depenent de l’abonament, amb respecte del mateix trajecte sense subvenció.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *