foradia mediambient

Els majors d’Ontinyent tindran 30 activitats en parcs i espais oberts

La programació inclou un curs de tenis, cinefòrum, taller de reciclatge i compostatge, espectacles culturals i una trobada amb l'alcalde entre altres

‘Benestar Actiu en Marxa’ és la nova programació d’activitats que ha organitzat la regidoria de Majors Actius de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Hi ha programades unes 30 activitats que es realitzaran als parcs i en espais oberts de la localitat.

Paula Soler, regidora de Polítiques per a les Persones ha recordat que “amb aquesta programació volem que els nostres majors recuperen la seua activitat diària i la normalitat que havien perdut amb el confinament”. A més ha recalcat que “són un sector molt important de la nostra societat i volíem continuar estant al seu costat a través d’aquestes activitats que permetran fomentar l’envelliment actiu i saludable”.

Per al regidor de Majors Actius, José Rafael Sanchis, “l’activitat física és important a tots els trams d’edat per tenir una vida saludable. Per això, volíem potenciar l’activitat entre les persones majors després de tants mesos d’inactivitat a conseqüència de la crisi sanitària”.

Les activitats començaran el dia 13 d’octubre i tots els dimarts, dijous i dissabtes fins al dia 19 de desembre, hi haurà diferents activitats de gimnàstica de manteniment, circuits aeròbics, pilates, cros-memòria, expressió corporal, balls, circuit mutiestacions, gerontogimnàtisca, circuit biosaludable, cross-fit adaptat, gap i moltes altres activitats.

Com ja hem dit les activitats es realitzaran en parcs i espais oberts d’Ontinyent, però, en cas de pluja tindran lloc al pavelló del Poliesportiu Municipal.

També s’ha previst un curs de tenis que s’impartirà tots els dimecres des del pròxim 15 d’octubre fins al 17 de desembre o altres activitats com una visita a l’Ajuntament d’Ontinyent i tertúlia amb l’alcalde Jorge Rodríguez. La programació continuarà el 28 d’octubre amb un cinefòrum al Centre Cultural Caixa Ontinyent a partir de les 17:00h.

A més, la programació inclou un taller de reciclatge i compostatge amb el Consorci de Residus que tindrà lloc el pròxim 30 d’octubre al CIM Sant Rafel a partir de les 10:30h i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient. La programació continuarà el 7 de novembre amb el torneig escacs a la sala de premsa del Poliesportiu a partir de les 16:00h. La programació tancarà amb l’actuació al Teatre Echegaray el pròxim 5 de desembre a les 19:00h amb l’espectacle “IN VIVO”. Les entrades amb un cost de 5€ es poden adquirir a través de la web www.caixaontinyent.es, a la Casa Cultura i en taquilla (una hora abans de l’espectacle).

Així mateix, des de la regidoria també es recomana l’assistència als espectacles programats per la regidoria de Cultura com són Hamlet de Bamblina Teatre, que tindrà lloc el 13 de novembre i Juana amb Aitana Sánchez Gijón el diumenge 20 de desembre al Teatre Echegaray. Per a participar en totes aquestes activitats serà obligatori l’ús de la mascareta i, a més, serà necessari la inscripció prèvia per a poder garantir la seguretat de totes i tots. Sols cal telefonar al 674753038 a partir d’aquest dilluns 5 d’octubre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *