foradia subscriutegrat

Més de 3.600 majors d’Alcoi estan rebent seguiment telefònic

La regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament d'Alcoi està oferint aquest servei en el qual vigilen l'evolució del confinament i detectar possibles necessitats d'aquest grup de persones

Són molts els majors de 65 anys que viuen soles a les seues cases i que a més, necessiten ajuda per a realitzar tasques quotidianes, però a causa del moment que estem vivint, moltes d’aquestes persones estan passant aquesta quarantena amb més dificultat.

És per això que des de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha decidit fer un seguiment telefònic per a veure com estan afrontant l’Estat d’Alarma i poder detectar possibles necessitats que tinguen els nostres majors, encara que ells no hagen sol·licitat aquesta ajuda explícitament.

3.600 persones majors rebran aquestes telefonades, a hores d’ara ja s’han realitzat 600 i el procés continua en marxa.

Carol Ortiz, regidora de Gent Gran, ha destacat d’aquesta mesura que: “Tots sabem que els majors són uns dels més afectats per la crisi però, sobretot, aquells majors que viuen sols. Volem saber en quin estat es troben tots aquests alcoians i alcoianes i, per això, estem realitzant un seguiment telefònic per valorar si necessiten algun tipus d’ajuda. Ja hem realitzat més de 600 cridades i seguim amb el procés, ja que el nombre total de persones majors de 65 anys que viuen sols a Alcoi supera les 3.600”.

A més, cal destacar que des de la Regidoria de Polítiques Inclusives s’han atés des que es va declarar l’estat d’alarma fins a finals d’abril, 187 persones majors de 65 anys que han sol·licitat ajuda: 39 per comprar menjar, 25 per comprar medicaments i 123 per la gestió residus i altres necessitats referents als serveis socials.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *