foradia subscriutegrat

La Cambra de Comerç formarà a desocupats que creen una empresa digital

Aquest programa començarà el dilluns 9 de novembre, de 9:30 a 12:30 h, amb una conferència de Josep Alzamora que té com a títol 'Digital Success'

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi ha posat en marxa el programa d’Iniciació al emprenedoria digital que té com a objectiu assessorar i formar a les persones que estiguen interessades a posar en marxa un negoci relacionat amb el món digital.

El programa començarà a les 9:30 del dilluns 9 de novembre amb la conferència de Josep Alzamora sobre ‘Digital Success’.

La inscripció es podrà fer fins al mateix dia 9 i serà gratuïta. El programa comptarà de dos parts. Primer una formació específica i després l’assessorament l’alumnat per a poder posar en marxa els seus projectes.

Aquest programa està dirigit a persones sense treball i que tinguen iniciativa per a la creació d’una empresa que estiga relacionada amb el món digital.

El Programa Empren Digital tindrà quatre fases: primer, una jornada d’iniciació, que com ja hem dit, serà la conferència de Josep Alzamora. A més, es donarà un enfocament motivador i s’explicarà la metodologia que s’ha d’aplicar.

La segona de les fases és la formació, i per això es farà el curs per a la creació de la nova empresa en l’era digital amb tallers pràctics d’aplicació real en l’empresa. Seran sessions grupals, en les que s’ha d’incloure tallers pràctics d’aplicació real en l’empresa.

La fase tres és ‘Mentoring: del projecte a la creació i consolidació’. En aquesta fase els participants estaran ja preparats per a finalitzar el seu projecte. Quan arriben a aquesta fase el mentor els ajudarà a donar-los viabilitat.

L’última de les fases serà la d’acompanyament i seguiment, i els talles d’ocupació. Tenen com a objectiu posar en contacte amb l’empresa i el beneficiari amb Tallers d’Ocupació per afavorir la contractació i permetre conéixer el funcionament de les empreses i el seu projecte productiu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *