foradia subscriutegrat

FEDAC organitza un cicle de tallers d’innovació

L’Ajuntament d’Alcoi finança els tallers d’innovació que organitza FEDAC un cicle que comprén 6 tallers • El segon taller d’innovació serà el pròxim 27 de maig de 9:00h a 12:00h. al matí sobre la financiació I+D+I l'inscripció és gratuïta

fedac alcoi

L’Associació d’Empresaris de l’Alcoià i el Comtat, FEDAC, ha organitzat un cicle de 6 tallers d’innovació que son finançats per l’Ajuntament d’Alcoi. Aquesta és una de les accions incloses dins l’apartat del foment de la innovació del Consell Econòmic i Social, que es porten a terme amb el pressupost que l’Ajuntament destina a aquest organisme.

Al taller han fet una introducció a la millora contínua, als principis Kaizen i han donat claus pràctiques per a la seua aplicació. El missatge de l’estratègia de Kaizen és que no ha de passar un dia sense que s’haja fet alguna mena de millora en algun lloc de la companyia. El punt de partida per a la millora contínua és reconèixer la necessitat: voler millorar, sense buscar solucions fora de l’empresa i dins de cada entitat trobem el personal més capacitat per resoldre els problemes i aportar idees.

El ponent ha estat Víctor Gisbert és premi nacional extraordinari d’investigació de mercats i soci-consultor de Projecta amb més de 20 anys d’experiència, doctor enginyer Industrial, doctor of Business Administration Strategic Management, diplomat en Investigació de Mercats, Màster en Gestió de Qualitat i Medi Ambient, professor a la Universitat Politècnica de València i professor homologat a través de l’EOI. A més, té dos premis Bancaixa, i compta amb nombroses publicacions i articles d’investigació.

El regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia ha estat present en el primer dels tallers, celebrat hui, dedicat al mètode KAIZEN i ha explicat que “des de l’Ajuntament d’Alcoi sempre ens hem mostrat favorables a la innovació a les empreses; per a nosaltres és un pilar bàsic per al futur de la ciutat, creiem que es fonamental i aquesta és una mostra del nostre suport”.

El segon taller d’innovació serà el pròxim 27 de maig de 9:00h a 12:00h. al matí sobre la financiació I+D+I. La inscripció és gratuïta via email a: fedac.federacionempresarial@gmail.com, i en la seu de FEDAC carrer Quico Corcoles, 4 Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *