foradia cdturisme

‘I Jornades de Transformació Digital’ a Alcoi

Aquestes jornades se celebraran durant els dies 26, 27 i 28 de novembre, i tenen com a objectiu apropar a les empreses les tecnologies que poden suposar un abans i un després en els seus negocis

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de Districte Digitat Comunitat Valenciana, i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València i la Fundació Empresa Universitat d’Alacant, han organitzat les I Jornades de Transformació Digital d’Alcoi.

Aquest esdeveniment se celebrarà en els dies 26, 27 i 28 de novembre i tenen l’objectiu de donar a conéixer a les empreses les aplicacions de la tecnologia en casos real de transformació tecnològica d’empreses.

La primera sessió es farà el dia 26 a la vesprada i té com a títol ‘L’abans i el després’, i està dirigida a directius d’empreses per a conéixer casos reals de transformació digital en diferents empreses de diversos sectors.

Es podrà participar de forma presencial al CADA d’Alcoi o de forma digital.

Els dies 27 i 28 de novembre, de forma virtual, tindrà lloc el Hackathon multidisciplinari ‘HACKOVID VIRTUAL: Nous reptes post Covid-19’, que té com a objectiu impulsar i desenvolupar proves de concepte i prototips basats en intel·ligència virtual i realitat augmentada. Participaran alumnes de titulacions universitàries i de Formació Professional, emprenedors, professors, investigadors, directius i empresaris. Durant el dissabte 28 de novembre es donarà a conéixer el projecte guanyador que resolga el repte postCovid.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *