foradia subscriutegrat

Les empreses podran assistir de manera digital a l’esdeveniment ‘Focus Pime’

'Focus Pime i Emprenedoria Alcoià-Comtat-Foia de Castalla-Vall d'Albaida. Reinventant empreses en temps de canvi', tindrà lloc el dia 18 de novembre a la vesprada. Aquest esdeveniment és finançat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial

El dia 18 de novembre a la vesprada les empreses tenen cita amb ‘Focus Pime i Emprenedoria Alcoià-Comtat-Foia de Castalla-Vall d’Albaida. Reinventant empreses en temps de canvi’.

Un esdeveniment que té com a objectiu donar a conéixer experiències industrials i empresarials que han destacat per la seua capacitat d’adaptació, ja siga en l’evolució de la societat com en els mercats, i més ara, que hi ha època de crisi a causa de la Covid-19. Aquesta jornada serà en format digital.

Segons la presidenta de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Julia Company, és molt positiva “la col·laboració públic-privada que ha permés donar una resposta ràpida i eficaç a l’actual situació”. A més, també ha incidit en la necessitat de què les empreses continuen invertint en la digitalització.

Company també ha destacat la importància i el potencial de les empreses de les comarques de l’Alcoià, El Comtat, i la Vall d’Albaida.

Alberto Belda, regidor d’Empreses de la ciutat d’Alcoi ha mostrat la seua satisfacció per formar part de l’organització d’aquest esdeveniment, ja que amb ell es vol donar exemple d’inspiració en aquests moments tan complicats per a moltes empreses.

En la jornada s’analitzaran dos casos d’èxit. En la primera part l’esdeveniment se centrarà en l’entorn industrial i comptarà amb la participació de Nirvel Cosmetics, Visdeltex i Plastimodul. Coeval participarà com a moderador.

En la segona part es mostraran tres casos d’empreses de sectors molt diferents, però que tenen un factor en comú, han sorgit de l’adaptació a la nova realitat econòmica o hàbits del consumidor. Aquestes empreses són: Acceseo, Blaper i To Good To Go. En aquest cas, Jovempa serà el moderador.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *