foradia cdturisme

Gandia participa en la campanya ‘La mar de tots’ de l’Oceanogràfic

L'alcaldessa de la localitat, Diana Morant, ha soltat a la mar una tortuga recuperada en l'ARCA de la Mar de l'Oceanogràfic

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha soltat una tortuga a la platja de l’Auir, dins de l’acte de conscienciació de la campanya que du a terme l’Oceanogràfic, ‘La mar de tots’, que vol acostar-se a municipis marítims.

La tortuga és un exemplar de ‘queloni’, un subadult d’uns 35 quilos que es va trobar encallat amb emmallament al seu cos i fem marí a la platja d’Elx. Des del dia 13 de juliol ha estat recuperant-se en l’Àrea de recuperació i conservació d’animals de la mar (ARCA de la Mar) de l’Oceanogràfic.

Diana Morant ha volgut agrair als organitzadors: “El fet que s’haja triat Gandia no és casual, perquè Gandia respecta el medi ambient i sempre ha demostrat ser una ciutat compromesa amb el seu entorn natural, amb el seu ecosistema, amb el seu paisatge i amb els seus éssers vius”.

Però el vincle de la localitat amb l’Oceanogràfic no acaba ací, ja que des del 14 de novembre, fins al dia 29, hi haurà una tarifa especial d’un 50% de descompte en l’entrada d’adult i reduïda, per a aquelles persones que siguen nascudes o estén empadronades a Gandia. Aquesta promoció no serà acumulable ni aplicable amb altres descomptes. La compra de les entrades haurà de ser en la web de l’Oceanogràfic.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *