foradia cdturisme

L’Alcoyano presenta un cos tècnic i no tan sols un entrenador

Carlos Sempere, ha presentat al seu equip de treball, on destaca lògicament la presència d’Andrés Palop • Amb molta humilitat Andrés Palop ha confirmat que ve a l’Alcoyano a treballar de la mà de Carlos Sempere • Oscar Cano es despedia de l’Alcoyano fent-se soci del club

palop entrenador del alcoyano

El nou cos tècnic de Carlos Sempere amb Àndres Palop./ foto: JCPlà

Carlos Sempere tècnic de la pedrera, seria l’entrenador i l’exporter Andrés Palop com a segon ja titulat a falta de les practiques són els caps visibles d’aquest cos, que completen Rafa Fernández com a tercer home i David Bellvert com a preparador físic.

Pel de matí Oscar Cano es despedia de l’Alcoyano fentse soci del club, allò no massa usual quan un entrenador és acomiadat. També ha estat a la roda de premsa el seu segon , Guillermo Fernández, en un acte en què al marge dels periodistes ha estat el President, gran part de la plantilla i el cos tècnic..

S’esperavauna altra posada en escena, en la que ens presentaren a Andrés Palop com a nou entrenador del Alcoyano, però qui veritablement ha entrat a la sala de premsa era el obsevador de la pedrera, Carlos Sempere, exjugador que també va entrenar al Alcoyano B, al que va pujar a regional preferent.

El President del Alcoyano l’ha presentat com a primer entrenador i màxim responsable d’aquest equip de treball; la destacat com un home de la casa, treballador capaç d’endreçar la nau alcoianista. Queden 13 partits, 13 finals i hem de recuperar l’autoestima dels jugadors, tornant a il·lusionar a l’afició.

serrano i sempere alcoyano

Juan Serrano i Carlos Sempere./ Foto: JCPlà

Per la seua part, Carlos Sempere, ha presentat al seu equip de treball, on destaca lògicament la presència d’Andrés Palop, un home sense experiència com a entrenador, però amb una dilatada carrera esportiva, que inclòs tè una Eurocopa amb la selecció espanyola absoluta, a més de lligues, copes del rei, Uefa League, etc en equips tan rellevants com València, Villarreal o Sevilla. Palop ja disposa de titulació d’entrenador nacional, i tan sols li falten els 6 mesos de pràctiques que podrà realitzar en l’Alcoyano. Sempere ha presentat a Rafa Fernández, un home que pese a la seua joventut ha estat a les categories inferiors del Atlético de Madrid; per últim David Bellvert, será el preparador físic.

Carlos Sempere ha destacat la intensitat que la plantilla ha posat en el primer entrenament, ha destacat l’important que és el partit del Diumenge vinent davant el líder, Nàstic i que el que li queda al Alcoyano són 13 finals per a tractar d’aconseguir encara acabar dins dels 4 primers. El nou tècnic de l’Alcoyano es marca com a objectiu, viure en la porteria contraria, i per tant no especular en el joc.

Ja fora de la roda de premsa, ens han presentat a la resta de components de l’equip, on Andrés Palop, amb molta humilitat ha confirmat que ve a l’Alcoyano a treballar de la mà de Carlos Sempere, i que el més important és recuperar l’autoestima dels jugadors.

Font: José Carlos Plà./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *