foradia pressupostparticipatiualcoi

S’han presentat 70 sol·licituds per a les ajudes a la contractació

En total es destinaran 146.837 euros per a aquesta subvenció que està dins del Pla Reactiva Alcoi i que té com a objectiu incentivar el mercat laboral i mantenir llocs de treball a la ciutat

L’Ajuntament d’Alcoi ha rebut 70 sol·licituds per a les subvencions municipals per a afavorir la contractació de persones desocupades. 146.837 euros es destinaran perquè les pimes, micropimes, autònoms, empreses o entitats sense ànim de lucre, amb una plantilla de fins a 250 persones.

Aquesta subvenció està dins del Pla Reactiva Alcoi i el seu objectiu és incentivar el mercat laboral i mantenir, o crear llocs de treball a la localitat.

5 d’aquestes sol·licituds són contractacions de com a mínim 6 mesos, als qui corresponen 5.000 euros. 5 són contractes indefinits, i els corresponen 13.500 euros. També s’han fet 7 contractes indefinits per a dona, i es destinaran 26.400 euros. 9 d’aquestes sol·licituds són conversió de contracte temporal a indefinit amb 12.937 euros, i 8 són del mateix cas, però per a dones, i en aquest cas rebran 15.500 euros. A més 49 sol·licituds són reincorporació d’ERTOs, als qui li corresponen 73.500 euros.

Els sectors que han fet aquestes sol·licituds són, en primer lloc, el sector serveis i comerç minorista, amb 10 sol·licituds cadascun, seguidament està l’estètica, amb 9, el comerç majorista, la indústria, hostaleria i serveis sanitaris ha presentat 5 sol·licituds, el sector de l’automoció i instal·lacions 4 ha fet 4 contractes, 3 s’han fet en esport i fontaneria, 2 en el sector audiovisual, i 1 en el transport, construcció, informàtica, alimentació i reciclatge de metalls.

Alberto Belda, regidor d’Ocupació i Empresa, ha destacat la necessitat d’intentar mantenir el màxim nombre de llocs de feina en la ciutat, apostant per la contractació: “Sabem com és d’important recolzar l’ocupació en uns mesos molt difícils on la crisi sanitària segueix condicionant la situació econòmica. Volem ajudar a totes aquelles empresàries i empresaris alcoians que contracten treballadors a mitjà i llarg termini, convertisquen els seus treballadors en indefinits o recuperen a tots els treballadors de l’ERTO amb la intenció de mantenir-los en el temps”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *