foradia subscriutegrat

Francesc Gisbert presenta la seua nova novel·la ‘El jove Enric Valor’

L'escriptor alcoià Silvestre Vilaplana ha sigut l'encarregat de conduir aquest acte que s'ha celebrat de forma virtual

Francesc Gisbert i Cristina Álvarez han presentat de forma virtual els seus nous treballs. Per una part la novel·la ‘El jove Enric Valor’, de Gisbert, i pel que fa a Álvarez, el poemari, ‘Cerimònia del te’ . Els autor van ser guanyadors, gràcies a aquest treball, del Premi Ciutat d’Elx, el Premi de Narrativa Antoni Bru, i el Premi de Poesi Festa d’Elx.

La presentació ha estat a càrrec del també escriptor alcoià Silvestre Vilaplana, i els autors han estat presents. A més han participat Marga Antón, regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, Carles Molina, regidor de Promoció Lingüística, i Paco Trigueros, llibreter.

En la novel·la, Francesc Gisbert s’ha posat en la pell d’un dels escriptors valencians més reconeguts i influents del segle XX, Enric Valor, i expliquen la primera part de la seua vida, és a dir, la seua infantesa i joventut als carrers de la seua localitat natal, Castalla.

L’obra fa un repàs a les paraules de la gent gran, les rondalles amb l’objectiu de recuperar-les i posar-les per escrit.

Pel que fa al poemari, és una obra de caràcter introspectiu que gira entorn dels grans temes universals que aborda, per igual, des de l’emoció i l’intel·lecte. 

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *