foradia mediambient

David Calvo presenta els Pressupostos per a la Vall d’Albaida

El diputat socialista en Les Corts, ha destacat que: "els comptes per al 2021 reafirmen el compromís del Consell amb la Vall d'Albaida i augmenta les inversions per a la comarca en més de 5 milions d'euros"

El diputat socialista en Les Corts Valencianes, David Calvo, ha estat a Bocairent presentat els Pressupostos de la Generalitat de 2020, concretament aquelles partides que afecten als municipis de les comarques de la Vall d’Albaida.

Segons ha indicat Calvo, “els comptes per al 2021 reafirmen el compromís del Consell amb la Vall d’Albaida i augmenta les inversions per a la comarca en més de 5 milions d’euros”.

“Aquests pressupostos estan emmarcats en el que es va acordar en el pacte de reconstrucció i volen assentar les bases per a la recuperació econòmica de la Comunitat. Són uns comptes expansius i històrics que segueixen la línia marcada pel Govern d’Espanya”, ha continuat el diputat, que ha celebrat que: “per fi els comptes generals compleixen les reivindicacions valencianes. Aquests pressupostos sorgeixen de l’esforç de treballar tots junts posant per damunt de tot els interessos de la ciutadania”.

Els comptes recullen una inversió per a la comarca de 30.824.350 euros, que suposen un augment de 5 milions respecte a l’any passat. Entre les inversions, David Calvo ha destacat les del Pla Edificant, amb 5’5 milions per a Ontinyent i 2’2 milions per a Albaida, o els 676.420 euros per a la reforma d’EDAR en Beniatjar.

Xavier Molina, alcalde de Bocairent, ha estat present en aquesta roda de premsa, i s’ha mostrat molt satisfet per les inversions pressupostades per a la seua localitat, ja que es destinaran 2’1 milions d’euros en matèria d’infraestructures educatives o els 433.270 euros per a la urbanització de vials al nucli antic del municipi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *