foradia

El manteniment d’Alcoi tindrà un pressupost de quasi un milió i mig d’euros

El barri de Els Clots, Batoi, Cantagallet, la Via Verda, o aparcaments a Santa Rosa, Eixample i el Centre, seran algunes de les zones beneficiades d'aquests diners

Enguany l’Ajuntament d’Alcoi dedicarà 1.418.500 euros per a fer actuacions a la ciutat.

Hi haurà una partida nova de 324.500 euros per a l’última fase d’adequació del barri de Els Clots i una altra de 300.000 per al manteniment del clavegueram de Batoi.

Una altra inversió es farà a Cantagallet, amb la creació del parc caní, que tindrà un cost de 40.000 euros, i, a més 15.000 euros aniran destinats al manteniment i adequació de la Via Verda.

A més, dins d’aquestes partides cal assenyalar que es duran a terme dos projectes que van ser triats als pressupostos participatius: l’adequació d’aparcaments en Santa Rosa, Eixample i al Centre, que tindran un cost de 144.000 euros, i l’altre projecte és la millora de l’accés del col·legi Santa Ana, amb 35.000 euros.

També cal assenyalar que s’han incrementat les partides del manteniment ordinari del carril bici, manteniment i millores dels parcs infantils, de vies públiques, carreteres locals, o la de l’enllumenat públic.

“En resum les partides de manteniment de la ciutat s’han incrementat en aquest pressupost, permetent un millor servei a la ciutat per part de l’Ajuntament. A més d’aquestes noves partides o les que tenen un important augment mantenim unes altres per a tindre la ciutat en el millor estat possible”, explica el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *