foradia barnasants

Alumnat de l’Escola Municipal de Belles Arts guardonats en el XXIX concurs nacional de Pintura Infantil i Juvenil

Concretament 7 alumnes i un alumne que són de col·legis alcoians, i un alumne d'un centre educatiu de Muro d'Alcoi

L’alumnat de l’Escola Municipal de Belles Arts ha sigut premiada al XXIX Concurs Nacional de Patrimoni Nacional de Pintura Infantil i Juvenil per als centres escolars 2019-2020.

En aquesta edició s’han presentat 644 dibuixos de 298 col·legis de tota Espanya. Pel que fa a l’Escola Municipal, 7 alumnes i un alumne de centres alcoians han rebut premi, i també, un alumne d’un col·legi de Muro d’Alcoi.

El jurat ha estat presidit per Llanos Castellanos, presidenta de Patrimoni Nacional, Alberto Reguera, pintor, Violeta Monreal, il·lustradora de llibres infantils, Isabel Rodríguez-Marco, conservadora de col·leccions de pintura dels segles XIX i XX de Patrimoni Nacional, i Cristina Mur de Víu, cap d’Acció Cultural de Patrimoni Nacional.

Ja en 2017, un alumne de l’Escola de Belles Arts d’Alcoi, Diego Jordà Navarro, va aconseguir ser finalista. El professorat ha continuat apostant per presentar treballs de l’alumnat en aquest important certamen tan important, i després de tres anys, s’ha vist recompensat el treball d’alumnes i professorat.

Pel que fa al concurs, té dues categories, una per a l’alumnat de cinqué i sisé d’Educació Primària, i una altra per a primer i segon d’ESO.

Els premiats han sigut: África Hidalgo Rubio amb un 2º premi, de 6º del CEIP El Bracal de Muro d’Alcoi, Ana Peidro Arévalo, amb un tercer premi, i cursa 6º de primària en el Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer d’Alcoi, Mauro Pérez Senabre, Accessit, i cursa 5º curs al CEIP El Romeral d’Alcoi; Laura Peñalver Belda, ha quedat finalista, en 5º de primària del Col·legi Santa Ana d’Alcoi, Ana Botella Navarro, Finalista i és de 5º de primària del Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer d’Alcoi, Noelia Coloma Santonja, Finalista, i representa a 1º d’ESO del Col·legi Esclavas CSJ Alcoi; Paula Blanquer Iborra, finalista, cursa 6º de primària i és del col·legi Salesians Juan XXIII d’Alcoi, i, per últim, Adrián Martorell Requena, Finalista, de 6º de primària del Col·legi Salesianos Juan XXIII d’Alcoi.

Enguany, per culpa de la situació no es podrà fer l’entrega al Palau Reial de El Pardo, un acte al qual acudeixen la Infanta Donya Elena de Borbón, el jurat i representants de Patrimoni Nacional; així que, els premis s’enviaran als centres escolars i pròximament quan la situació ho permeta, es realitzarà un acte públic conjunt a Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *