foradia elgrat

El Consell de Cultura vol reunir-se amb els representants del blog ‘Alcoi Cultural’

Aquesta reunió es fa per què aquest blog ha fet un manifest crític sobre les polítiques culturals del govern d'Alcoi, però al ser un blog anònim no se sap quines són les persones acudiran

El Consell de Cultura ha decidit reunir-se amb representants del blog ‘Alcoi Cultural’, ja que aquests han fet un manifest crític sobre les polítiques culturals que s’han dut a terme en els governs d’Alcoi.

Ara s’està a l’espera que els creadors d’aquest blog i el manifest, que són anònims, designen a les persones interlocutores per poder contactar amb elles.

En la comissió de serveis a les persones que es va celebrar el dimarts 22 de desembre es va demanar fer aquesta reunió entre els representants del blog, el govern, i la resta de partits de la corporació municipal.

Per la seua part, el regidor de Cultura, Raül Llopis ha explicat que no té cap problema en realitzar aquest encontre, però que el millor fòrum és el Consell de Cultura, on hi ha gent que treball per la cultura, i hi ha representants de tots els partits.

El Consell va acceptar la reunió, ja que en aquest fòrum es podrien exposar les crítiques i inquietuds que s’expressen al manifest. “Pensem que estem en el millor moment per poder estudiar propostes i generar plans, per a poder marcar un full de ruta consensuat per totes les parts i grups polítics”, ha assenyalat el regidor de Cultura.

A més, Raül Llopis ha afegit que: “estem a l’espera que els signants d’aquest blog anònim designen representants. El blog té al voltant de 270 signatures de diferents persones i entitats, algunes de les quals no són d’Alcoi, tot i això no tenim cap problema en reunir-nos. No podem fer res per canviar el treball dels meus predecessors, de tres partits diferents, Esquerra Unida, Compromís i PP, que són també criticats en el manifest, però si puc dir que nosaltres hem treballat, treballem i treballarem per la cultura de la nostra ciutat i una prova evident és la creació del Consell de Cultura, on participen tots els partits polítics i entitats culturals amb totes les iniciatives que està portant endavant des de les diferents comissions”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *