foradia subscriutegrat

Avança el projecte ‘ET FORMEM’ de Gandia

El programa 'Sistema d'Informació i bases de dades per al desenvolupament econòmic' va començar al mes de novembre a Urbalab Gandia, i ha permés a 10 dones desocupades tindre l'oportunitat de formar-se

En el mes de novembre va començar a Urbalab Gandia, l’Escola d’Ocupació ET FORMEM. Concretament el programa ‘Sistema d’Informació i bases de dades per al desenvolupament econòmic’.

Aquest ‘curs’ ha permés a 10 dones desocupades tindre l’oportunitat de formar-se per a poder incorporar-se al mercat laboral amb qualificació.

Dos mesos després de començar aquest programa, les formadores han fet un balanç positiu del funcionament d’aquest projecte. La professora de l’especialitat d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals, Alicia Salas, ha explicat “els resultats són molt satisfactoris. Les alumnes estan implicades i dia rere dia demostren molt d’interés a aprendre per a després reprendre la seua vida laboral. S’ha format un equip molt competent”.

El projecte compta amb una subvenció de més de 120.000 euros que ha donat la Generalitat Valenciana a través de Labora a l’Ajuntament de Gandia.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *