foradia subscriutegrat

Debat en Gandia sobre el protocol de vacunació

La regidora de Sanitat, Liduvina Gil, ha volgut aclarir que l'Ajuntament "no té competència per a agafar les vacunes i organitzar el procés de vacunació"

El regidor i portaveu del PP en l’Ajuntament de Gandia, Víctor Soler, va demanar al govern local que organitzara “una campanya de vacunació massiva per a tota la ciutadania”.

Ara, la regidora de Sanitat Liduvina Gil, ha explicat que: “Ja vaig informar en comissió que serien els informadors en el seu moment, quan s’inicie la vacunació més global, més important i generalitzada, qui passaran a ajudar en els centres d’Atenció Primària per a evitar, en aquest cas, les aglomeracions i per a portar endavant la vacunació tan normalitzada com siga possible”.

A més, la regidora li ha recordat a Soler que: “L’Ajuntament no té competència per a agafar les vacunes i organitzar el procés de vacunació. Per això estan els especialistes que són en aquests moments Atenció Primària, l’Hospital de Gandia, i Salut Pública”.

Gil ha incidit en què l’Ajuntament el que fa és col·laborar amb aquests organismes i que diàriament té comunicació amb ells. “En aquests moments l’Ajuntament està col·laborant en la prestació tant de personal com d’infraestructures per a Salut Pública i per a totes aquelles necessitats que tenen tant des d’Atenció Primària com des de l’hospital”.

Finalment, Gil ha assegurat que el PP de Gandia compta constantment amb la disposició de l’àrea de Sanitat i del govern municipal per conéixer qualsevol qüestió i ha demanat al líder del PP de Gandia que no “cree problemes en aquests moments i que col·labore”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *