foradia subscriutegrat

Es netegen 8 abocadors incontrolats a la Zona de Sant Benet i en Santiago Payá

Aquestes actuacions les han realitzat l'empresa de neteja FCC i el personal del departament de Medi Ambient

L’Ajuntament d’Alcoi ha dut a terme diverses actuacions en 8 abocadors incontrolats. Concretament 6 a la zona de Sant Benet, Filà Verds, Filà Navarros i Polígon Industrial de la Beniata.

Alguns d’aquests carrers estan tallats amb l’objectiu d’evitar l’accés i que es tiren residus, però algunes persones, que l’Ajuntament qualifica de “incíviques”, apleguen a aquests punts i deixen ahí la brossa.

A més, també s’ha actuat en el polígon Santiago Payá. En aquesta zona hi ha dos punts, un a la vora del camí, i un altre de vidres en els camps de conreu, que està amagat, en la pista que dona a la rotonda del carrer Filà Asturians. Aquest tram també s’ha tallat al trànsit per a evitar nous abocaments il·legals.

L’empresa de neteja FCC ha sigut l’encarregada de recollir voluminosos, plàstics, i altres, juntament amb el personal del departament de Medi Ambient, que amb una màquina ‘retro’ i a mà han retirat enderrocs, separant els impropis que anaven eixint.

Ara des de l’Ajuntament es planteja dur a terme alguna actuació per tal d’evocar l’accés en eixa zona i fins i tot instal·lar algun sistema de vigilància.

El regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, ha insistit que: “aquests comportaments incívics, ens costen a totes i a tots, recursos econòmics i humans que podrien dedicar-se a altres tasques i així poder anar millorant la nostra ciutat i el nostre entorn. Recordem que tenim un Ecoparc on es poden gestionar tots els residus de particulars, que també tenim un servei gratuït de recollida de voluminosos en el telèfon 900 101 843”.

A més, Silvestre afegeix que: “Necessitem la implicació de tota la ciutadania i la conscienciació per mantenir neta la nostra ciutat, devem denunciar al departament quan detectem qualsevol actuació d’aquest tipus”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *