foradia subscriutegrat

Arriben els primers pagaments de les ajudes Parèntesi a Alcoi

Durant la primera setmana s'han rebut 175 sol·licituds, de les quals 55 ja s'han pagat amb un total de 123.378 euros

Des del 19 de febrer l’Ajuntament d’Alcoi va iniciar el termini perquè les persones autònomes, o microempreses amb un màxim de 10 treballadors d’Alcoi pogueren demanar les Ajudes Parèntesi, dotades amb un total d’1.444.223 euros, amb els quals es podien beneficiar aquells sectors econòmics més afectats per la pandèmia.

Fins a aquest moment s’han rebut 175 sol·licituds, de les quals ja s’han comprovat 55 d’elles i ja rebran la seua ajuda, que seran 123.378 euros del total.

Les ajudes es pagaran a mesura que se sol·liciten de la manera més ràpida possible, és a dir, en aquest cas, es demanen les possibles esmenes al moment i no quan finalitza el termini, açò possibilita que es resolguen abans les possibles incidències i que el pagament es puga fer més ràpidament.

La tramitació i presentació es fa en la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alcoi, o en les oficines de l’Àgora demanant cita en el telèfon 96 553 72 18. Fins al dia 5 de març es podran presentar aquestes sol·licituds.

Per a qualsevol dubte l’Ajuntament ha facilitat el telèfon 96 553 72 18 o el correu parentesisalcoi@alcoi.org.

Les ajudes concedeixen una part fixa de 2.000 euros per a cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 treballadors en els sectors identificats, i una altra quantitat fixa de 200 euros per treballador afiliat a la Seguretat Social en data del 31 de desembre de 2020.

Aquesta subvenció serà compatible amb altres ajudes, ingressos o recursos procedents de qualsevol administració o ens públic, privats, nacionals, de la Unió Europea, o d’organismes internacionals.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *