foradia subscriutegrat

Les ajudes per revitalitzar el comerç de Castalla són valorades positivament

Des de l'Ajuntament s'han repartit un total de 141.650 euros que s'han obtingut gràcies a la Generalitat i la Diputació

L’Ajuntament de Castalla ha valorat positivament la gestió de la línia de tres ajudes que va servir per a revitalitzar el comerç local durant el mes de juliol.

Aquestes ajudes s’han pogut fer gràcies a l’aportació de la Diputació d’Alacant, i el Pla Resistir de la Generalitat Valenciana.

Gema Sánchez, edil d’Hisenda, ha declarat que: “hem complit amb el nostre objectiu d’ajudar a les persones i empreses de Castalla dels múltiples sectors afectats per la Covid-19. Estem satisfets per haver repartit la totalitat de l’import d’aquestes ajudes, que sumen 141.640 euros”.

En total s’han rebut 78 sol·licituds de pimes, micropimes, xicotets empresaris, autònoms i professionals, per a la subvenció de la Diputació d’Alacant, unes ajudes que tenien una quantia màxima de 3.000 euros, i s’ha repartit el 100% dels 71.991 euros que disposava aquesta partida.

Pel que fa a les ajudes dins del Pla Resistir II, aquesta línia, ha repartit un màxim de 2.000 euros, i en total s’han distribuït els 69.661 euros que comptava aquest pressupost.

A més a més, el consistori va llançar les targetes regal, i en aquesta ocasió més de 540 veïns i veïnes de la localitat han sol·licitat aquest document.

Aquesta mesura ha suposat una injecció de 32.400 euros als establiments i comerços de Castalla i ha suposat un creixement de les compres al municipi.

La regidora d’Hisenda ha afirmat que: “la intenció de l’equip de govern és tenir totes les convocatòries de les ajudes resoltes a finals del mes de setembre, perquè les persones beneficiades puguen cobrar l’import que els correspon i millorar la seua situació com més prompte millor”.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *