foradia mediambient

Els centres esportius d’Alcoi es reuneixen per a tractar la situació

En aquesta reunió han estat presents directors, gerents I responsables d'alguns d'aquests centres, l'alcalde, Toni Francés, i els regidors Miguel Juan Reig i Alberto Belda

Directors, gerents i responsables d’alguns centres esportius d’Alcoi estan constituint una Associació d’Instal·lacions Esportives Privades d’Alcoi. Ells es van reunir amb l’alcalde, Toni Francés, i els regidors Miguel Juan Reig i Alberto Belda, amb l’objectiu de parlar de la difícil situació que està sofrint el sector, ja que amb les últimes restriccions s’han vist obligats a tancar les seues instal·lacions.

En aquest encontre es va acordar consensuar un pla de suport i promoció conjunta entre tots els agents implicats, perquè en el moment de reprendre la seua activitat ho facen amb les millors condicions possibles.

Els assistents van coincidir en la necessitat de “fer veure als clients i als ciutadans en general que la pràctica esportiva en aquests centres, a més de necessària per a millor l’estat de salut, es realitzarà amb total seguretat enfront l’amenaça de la Covid-19”.

Per aquest motiu, també es va acordar crear una campanya de publicitat i informació en la qual ja està treballant el consistori per ajudar als diferents gimnasos i centres esportius.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *