foradia mediambient

Fins al 12 de març es podran enviar sol·licituds per a les ajudes Parèntesi

Ara aquells empresaris o autònoms que no han pogut demanar aquestes ajudes per no estar al corrent de les seues obligacions tributàries ja es podran presentar a la convocatòria perquè s'ha eliminat aquest requisit

L’Ajuntament d’Alcoi ha ampliat la convocatòria del Programa Parèntesis de la Generalitat Valenciana fins al dia 12 de març perquè es puguen incloure beneficiaris que encara no han accedit a la subvenció per tindre pendent algun pagament de les seues obligacions tributàries.

L’alcalde de la localitat, Toni Francés, ha declarat que: “Des del primer moment, hem volgut beneficiar al màxim nombre de persones possible. Per això hem fet modificacions als terminis amb l’objectiu d’exonerar a aquestes persones del requisit que els impedeix demanar ajudes, ja que som conscients que el tancament temporal de l’activitat o la limitació d’horaris que s’ha posat per la crisi sanitària ha minvat o ha dificultat la seua capacitat d’obtenir ingressos”.

Aquestes ajudes comptem amb 1.444.223 euros per als sectors econòmics més afectats per les restriccions enfront de la Covid-19. Fins ara ja s’han tramitat 300 sol·licituds i s’han pagat les primeres 50 ajudes. S’espera que durant aquesta setmana es puguen tramitar i pagar 120 més.

Els sectors que es poden beneficiar d’aquesta ajuda són per a l’hostaleria, restauració i oci nocturn, activitats de creació artística i d’espectacle, activitats esportives, recreatives i d’entreteniment i allotjament i activitats turístiques.

Amb aquestes ajudes es rep una quantitat fixa de 2.000 euros per cada autònom o microempreses amb un màxim de 10 treballadors en els sectors identificats. A més, hi ha una altra quantitat fixa de 200 euros per treballador afiliat a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

La presentació es pot fer en la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alcoi, o de forma presencial en l’Àgora demanant cita al telèfon 96 553 72 18.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *