foradia subscriutegrat

‘Benvinguda Primavera’ és el nou cicle de rutes guiades de la Mancomunitat de Pego, L’Atzúbia i les Valls

Les activitats començaran el 19 de març amb una ruta pels corrals de La Carroja, i el dia 21 amb una excursió per Benirrama

Amb el lema ‘Benvinguda Primavera’, la Mancomunitat de Pego, L’Atzúbia i les Valls, han organitzat, amb la col·laboració de l’Oficina de Turisme, un cicle de rutes guiades pel seu patrimoni, donant a conéixer els seus recursos durant els festius i caps de setmana.

El divendres 19 de març tindrà lloc la primera activitat amb una ruta on s’explora el passat dels corrals de La Carroja, i aprofitant la floració dels cirers, el dia 21 de març, es farà una excursió per Benirrama. La pròxima de les activitats ja serà el dia 28 de març, amb la llegenda dels moriscos de Beniaia, a La Vall d’Alcalà.

Ja per al mes d’abril, el dissabte 3 es farà una excursió a la Marjal de Pego, i el dia 4 una ruta per la senda de les Asmeites de L’Atzúbia. El dia 5 es visitarà La Vall d’Ebo.

Les activitats podrien canviar si les circumstàncies sanitàries així ho indiquen.

Els participants aniran acompanyats per tècnics qualificats d’empreses de turisme actiu, que faran valdre el seu ric patrimoni local. Aquestes visites són gratis, però s’ha d’omplir una inscripció. Durant les activitats serà obligatori l’ús de mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5m.

Des de l’organització d’aquestes activitats s’anima que els participants es queden a dinar per a conéixer també la gastronomia típica de la zona.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *