foradia pressupostparticipatiualcoi

Pau Bernabeu pren possessió com a director del Campus d’Alcoi de la UPV

El recent director ha afirmat que: "és imprescindible un procés de descentralització que ens dote de competències pròpies en investigació i en la unitat doctoral"

Pablo Andrés Bernabeu Soler, ja és oficialment el nou director del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, ja que, ja s’ha celebrat el Solemne Acte de Presa de possessió, que ha tingut lloc a la Sala de Grau ‘Roberto García Payá’.

L’esdeveniment va començar amb les paraules de l’anterior director, Juan Ignacio Torregrosa, que ha donat l’enhorabona al nou equip i ha donat “el seu suport i lleialtat” amb l’objectiu de què “el campus i la universitat progressen”.

“Promet complir fidelment les obligacions del meu càrrec, guardar i fer guardar la Constitució, l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana i els Estatuts de la Universitat Politècnica de València”, ha afirmat el nou director.

Després de prometre el seu càrrec, Bernabeu ha pronunciat un discurs en el qual ha indicat que: “el procés de creixement del campus implica ineludiblement que la UPV modifique els seus estatus perquè reconega jurídicament que disposa de tres campus” i ha afegit que: “és imprescindible un procés de descentralització que ens dote de competències pròpies en investigació i en la unitat de doctorat”. Durant les seues paraules, també ha reivindicat la necessitat d’una Ciutat Politècnica de la Innovació a Alcoi.

Una altra de les qüestions que ha destacat Pau Bernabeu, ha sigut la de “recuperar part de l’edifici de Viaducte, compartir-lo amb l’Ajuntament i que l’edifici no perda la vinculació amb la universitat”.

En l’acte han estat presents el Secretari General de la UPV, Josep Antoni Claver Campillo, el Rector Magnífic de la UPV, José Mora Mas, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i el regidor d’Ocupació, Empresa i Educació, Alberto Belda Ripoll.

José Mora ha reconegut durant l’acte el treball de l’anterior director i ha destacat que: “les direccions dels centres juguen un paper fonamental per a avançar en la imprescindible renovació del procés d’ensenyament i aprenentatge, amb la finalitat d’adaptar-nos a les noves exigències i contextos”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *