foradia subscriutegrat

El Campus d’Alcoi de la UPV celebra un cinefòrum científic

La pel·lícula 'L'home invisible' ha sigut la protagonista d'aquest debat en el qual han participat professionals de la comunicació, l'ensenyament, la neurologia i la física

La Sala d’actes de l’IVAM CADA Alcoi ha sigut l’escenari del Cinefòrum científic organitzat pel Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València dins de la seua Setmana de la Ciència. La pel·lícula que s’ha projectat ha sigut ‘L’home invisible’, i posteriorment s’ha dut a terme un col·loqui en el qual han participat Virgilio Colomina, catedràtic d’Ensenyament Secundari de Matemàtiques i crític de cinema; Paco Agulló, llicenciat en Geografia i Història i vinculat a diferents mitjans de comunicació; José Manuel Moltó, neuròleg a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi; i Romina María del Rey, professora titular de la UPV del Departament de Física Aplicada.

L’activitat, i la celebració de la Setmana de la Ciència, s’ha pogut fer gràcies a la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia del Ministeri de Ciència i Innovació. A més, també han participat la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, signada amb l’Ajuntament d’Alcoi; l’Obra Social Caixa Ontinyent, Multiscan Technologies i l’IVAM CADA Alcoi.

La següent activitat serà l’exposició Fotciencia, que es podrà visitar al Centre Comercial Alzamora entre el 29 de maig i el 23 de juny.

Els estudiants que acudeixen a 4 activitats de la Setmana de la Ciència aconseguiran crèdits de lliure elecció de manera proporcional al nombre d’hores d’assistència.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *