lasarga mediamborganica

El dia del llibre se celebra amb ‘L’Alcoi d’Isabel-Clara Simó’ i un descompte del 10%

En total són onze les llibreries locals que col·laboren en aquesta promoció, i, a més, les biblioteques municipals durant a terme diferents esdeveniments

El divendres 23 d’abril se celebra el Dia del Llibre, i enguany, per tal de commemorar aquest dia, onze llibreries locals oferiran un descompte eixe dia del 10% en la compra de llibres, i a més, l’obsequi de l’obra ‘L’Alcoi d’Isabel-Clara Simó’ de Jordi Tormo. A més, des de les biblioteques s’han organitzat diverses activitats.

Les llibreries col·laboradores són: Bretón, Cosmos, Detroit, Llorens, Natura, Pascual, El Pont, Quaderns, Santonja, Tinta i Universal.

El cartell per tal d’anunciar aquest dia ha sigut elaborat per Gilberto Dobón, del Gabinet de Comunicació de l’Àrea de Cultura.

Pel que fa a l’obra que es donarà d’obsequi durant aquest dia, ‘L’Alcoi d’Isabel-Clara Simó’, ha explicat que està fet exclusivament per al Dia del Llibre. Segons explica Tormo: “aquest llibre pretén fer valdre la importància que Alcoi ha tingut en la vida i obra d’Isabel-Clara Simó i és per això que recuperem els anys que va viure a Alcoi”. A més, el llibre inclou “les referències més destacades que ha inclòs en la seua obra al llarg de la seua carrera, per veure, com ella deia, que sempre li havia escrit a Alcoi”.

Respecte a les activitats que es duran a terme en les Biblioteques, el dia 12 d’abril va començar l’exposició ‘Un país de postal: ciutats i paratges Valencians al llarg del segle XX’, una exposició amb unes 200 postals escollides a partir de la donació feta per la família de Fernando Andrés Anduix, que recull documents gràfics sobre ciutats o paratges de la Comunitat Valenciana des de la dècada de 1920. Aquesta mostra es podrà visitar fins al dia 28 de maig i està ubicada a la primera planta del Centre Cultural Mario Silvestre.

Més de les activitats previstes al voltant de la celebració del Dia del Llibre són tres presentacions de llibres: ‘Animetes Santes’ de Josep Lluís Santonja el dia 20 d’abril, ‘Sentències’ de Joan Lluís Vives i de Francesc X. Blay, que se celebrarà el dia 21 d’abril, i per últim, el dia 22 d’abril, serà el torn de Manel Rodríguez-Castelló amb ‘Farem un pensament’. Totes seran a les 19h al Centre Cultural Mario Silvestre, i per a poder anar s’ha de fer reserva al correu biblioteca@alcoi.org.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha explicat que: “Enguany celebrarem el dia del llibre el 23 d’abril i com és habitual les llibreries col·laboradores, a més d’un descompte obsequiaran amb un llibre sobre la nostra ciutat, i en aquest any tan especial de la capitalitat cultural d’Alcoi no podia ser d’una altra manera que amb un llibre dedicat a un dels nostres màxims exponents en el món de la cultural i sens dubte un referent en la literatura del segle XX, com és Isabel-Clara Simó. Anime a la ciutadania a llegir, no sols en aquest dia, sinó els 365 dies de l’any, la lectura és clau en el desenvolupament educacional, personal i emocional de les persones”.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *