foradia mediambient

Teresa Sanjuán: “A ells els agradaria que els abandonaren?”

Des de l’Ajuntament d’Alcoi estan implicats en evitar aquest tipus de pràctiques, i és per això que concretament en la regidoria de Salut Pública treballen pel benestar dels nostres animals. Teresa Sanjuán, regidora d’aquest departament, ens ha comentat que: “Com cada any fem una campanya específica pel tema de l’abandonament dels gossos. L’any passat com estava el tema del coronavirus, va decaure l’abandó dels animals, però, en estiu, quan la gent se’n va de vacances s’oblida que té una responsabilitat”, per a donar visibilitat s’han posat mupis, i diferents cartells repartits per la ciutat.

A més de dur a terme aquesta campanya l’Ajuntament també treballa perquè els propietaris d’animals siguen responsables en altres àmbits: “Fem altres campanyes, com la de neteja viària, ja que molta gent no neteja el que embruta”.

La regidora té un missatge clar per a aquelles persones que són capaços de deixar a aquests éssers vius: “A ells els agradaria que els abandonaren? Eixa és la pregunta que li faria a les persones que abandonen els seus animals, perquè estan convivint com un més de la família, és un ésser viu i les nostres mascotes han d’estar sempre, en els moments roïns i en els bons”, i li recorda a la gent que: “s’ha de ser responsable, quan la gent té un gos ha de cuidar-lo sempre, en les dures, i en les madures, i respectar-lo, perquè ells sempre estan ahí al nostre costat”.

Font: Belén Rivas./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *