foradia pressupostparticipatiualcoi

Marta Roig:“Les autonòmiques i municipals han sigut un preludi”

El 2023 està sent un any molt inténs políticament parlant, ja que en molt poc temps hem tingut dos visites a les urnes. En meitat de l’estiu, el dia 23 de juliol serà el moment de decidir quin és el camí que volem per al govern. Marta Roig, veïna d'Alcoi, dona la seua opinió

“Per a qualsevol persona ha sigut una sorpresa celebrar eleccions en un mes i l’endemà convocar les generals per a dos mesos després. A més a més, tenint en compte que la data de les eleccions cau en temporada estival”, comenta Marta Roig, alcoiana que viu fora de la nostra ciutat. “Des del punt de vista del govern és una opció estratègica perquè són coneixedors que els castigaran per la gestió d’aquests últims quatre anys. Les autonòmiques i municipals han sigut un preludi del que passarà. Anirà molt poca gent a votar i sobretot, moltíssima gent ho farà per correu, cosa que augmenta la desconfiança de la gent després de veure situacions com la de Melilla”, opina Roig sobre les dates en les quals se celebraran aquests comicis.

Encara que no sap que passarà el 23J, sí que pensa que no s’hauran de repetir eleccions i que es podrà formar un govern. Com que ella no podrà exercir el seu dret al vot de forma presencial ho farà per correu: “Espere que arribe a temps. Molta gent sap que votaré, però en aquest cas, també serà un vot de castic per una gestió pueril. Espanya mereix que la governe un executiu que siga capaç de fer mesures adaptades a les necessitats de la gent”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *