foradia subscriutegrat

Rotary Club Alcoi Font Roja publica les bases de la segona edició dels Premis Valora

Aquest guardó reconeix a les persones i col·lectius que demostren generositat, qualitats altruistes i actituds humanitàries

El Rotary Club Alcoi Font Roja convoca la segona edició dels Premis Valora, amb els quals es premia a aquelles persones i col·lectius que demostren generositat, qualitats altruistes i actituds humanitàries.

D’aquesta forma, el club se suma a la idea de Rotary International que valora a aquells que han demostrat els seus valors humans i solidaritat, donant-los un reconeixement públic i que servisca de model a imitar a la nostra comunitat.

Igual que en l’edició anterior, es donaran dos premis: El Premi Valora 2021, per a entitats o persones majors de 30 anys, i el Premi Valora Junior 2021, per a jóvens que tinguen com a màxim 30 anys.

Des de l’entitat conviden a qualsevol persona, associació, o empresa a presentar les seues candidatures. Les bases es poden consultar a través de les xarxes socials de Rotary Club Alcoi Font Roja, i tots aquells que vulguen proposar a algú com a candidat, pot enviar un breu currículum al correu premiosvalora@rotaryalcoifontroja.es abans del dia 4 de juny a les 12 del migdia.

El jurat el formaran onze representants d’entitats socials de la comarca i del mateix Rotary. L’entrega dels guardons tindrà lloc el dia 12 de juny a la seu del Club, que és l’Hostal Savoy, a les 13:30h.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *