lasarga itealcoi

Aprovada la proposta de Podem per a la Promoció i difusió de la cultura d’Alcoi

Segons indiquen des de la formació morada "La cultura és un element clau a les nostres societats. Ens ajuda a millorar la qualitat de vida i a augmentar el benestar general tant de les persones com de les comunitats"

En el ple de juny Podem va presentar una proposta per a potenciar la promoció i la difusió de la cultura alcoiana, ja que en aquests moments de crisi, ha sigut un sector que s’ha vist castigat.

Per a la formació, la cultura és important per a la societat, i indiquen que: “la pandèmia i el confinament han servit perquè tots i totes ens assabentem de la importància d’aquest element a les nostres vides quotidianes. A més, les conseqüències de la pandèmia, han castigat de valent al món de la cultura que ha viscut moments molt difícils aquest últim any”.

La proposta de Podem té dos parts: la creació d’una plataforma per a la difusió i promoció dels artistes locals de diferents disciplines, i per altra part, desenvolupar activitats culturals al carrer als diferents barris de la ciutat.

Segons ha explicat el regidor Aarón Ferrándiz: “suposa desenvolupar un projecte que permeta impulsar i donar a conéixer el treball dels artistes locals, una eina de connexió amb la qual teixir xarxes entre creadors i consumidors de cultura a través d’un aparador digital que uneix i cohesiona el treball d’artistes de les diferents disciplines”.

“També apostem per aprofitar l’arribada del bon temps per a portar la cultura als carrers dels diferents barris de la nostra ciutat els caps de setmana, per a, per una banda, dinamitzar-los i apropar la cultura a la gent, i per altra, donar suport al món de la cultura i als artistes locals”, ha indicat el regidor.

A més, assenyalen que aquesta part de la proposta també pot repercutir positivament sobre els comerços alcoians.

Des de Podem consideren que: “Alcoi compta amb un gran i valuós moviment cultural, que hem de protegir, cuidar i potenciar des de les institucions públiques, més si cap, amb un context tan complicat com l’actual. Per això es fa necessari treballar a millorar la promoció i difusió que fem d’ella”.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *