foradia subscriutegrat

Álex Ruiz: “Apostem per oferir altre valor afegit al turisme de sol i platja”

L’alcalde de Bellreguard ens explica com s’espera que siga la pròxima temporada estival, i ens parla sobre la seua candidatura per a ser Secretari General de El Bloc

  • Fa poc temps que van finalitzar els concerts del festival Barnasants a Bellreguard, quina és la valoració que es fa d’aquesta edició?

És una experiència molt positiva. És el segon any que participem en el projecte cultural en Xarxa Barnasants, i és molt positiva eixa complicitat, i poder compartir artistes del nostre àmbit lingüístic és molt enriquidor.

  • L’any que ve tornareu a ser seu?

Sí, sí, evidentment. No ens ho qüestionem. És una aposta ferma per ser seu i ser part del projecte.

  • Canviant un poc de tema. Bellreguard, un poble amb platja, com s’enfrenta a aquesta nova temporada estival en l’àmbit turístic?

Esperem que siga prou més positiva que l’anterior, que la del 2020. Perquè hem pogut anar solucionant tots els problemes que ens va ocasionar la borrasca Glòria, i a més a més, la immunitat de qué es parla per la Covid podrà estar garantida, i tota la problemàtica que es va tindre l’any passat sobretot per l’aforament de les platges, i perquè no teníem arena; com ja et deia, la borrasca Glòria va ocasionar problemes molts greus. Enguany no és que tinguem massa, però sí que s’ha recuperat més que l’any passat. I per tant, esperem que eixes dos qüestions que van marcar l’anterior temporada estival, ens facen que siga més positiva.

  • S’està fent alguna campanya per tal d’animar a la gent que trie el vostre municipi per a aquest estiu?

La nova legislatura la vam començar amb un projecte, amb polítiques turístiques diferents de les que s’havien aplicat fins al moment, de sol i platja. Hem fet una aposta per fer valdre el patrimoni local que tenim i també, hem apostat fortament pel visitant que a més de sol i platja, també busca una oferta cultural, és a dir, apostem per oferir altre valor afegit al turisme de sol i platja.

Ara va a fer-se un festival de circ contemporani, Rodafam Arts, que l’any passat no vam poder realitzar, però enguany esperem que sí, i en la línia que estem treballant de poder dur endavant aquest festival. Seran uns 10 espectacles que es faran durant els caps de setmana de juliol i agost, que es farà al passeig marítim. El 23 de juny hi haurà un espectacle de presentació aprofitant la nit de Sant Joan.

  • Per a tancar aquesta entrevista, et presentes com a candidat a la Secretaria General del Bloc, quines són les teues propostes?

Nosaltres apostem per una organització forta sobretot que garantisca aquella política que vaja de baix cap a dalt, en la qual la militància siga la que dirigisca el partit i no al revés. Volem potenciar el municipalisme perquè és d’on venim i el que ens ha fet forts, i mantenir eixe sobiranisme que com a partit tenim, perquè si no ens convertiríem en altre partit de l’esquerra espanyola.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *