foradia subscriutegrat

Trini Rubio: “Pels que paga la pena deixar-se la pell és per la ciutadania”

Podem Alcoi prepara la seua candidatura, encapçalada per Trini Rubio • Parlem amb els candidats a l'alcaldia d'Alcoi per a les Eleccions Municipals del proper 28 de maig del 2023

L’única dona que es presenta a l’alcaldia d’Alcoi és Trini Rubio i ho fa per Podem, partit al qual ha estat vinculada: “El progrés dins del partit m’ha portat a poder ser cap de llista. A més a més, d’una manera unànime. Ha sigut una decisió consensuada que jo fora la persona que continue el treball de Cristian Santiago i Aarón Ferrándiz. També hi ha un motiu personal: la meua estima a Alcoi. Soc d’ací, i he tingut ací el meu projecte de vida, i crec que és una manera de poder tornar tot el que m’ha donat la ciutat. Pel que fa a la part professional, porte més de 28 anys treballant a l’Ajuntament com administrativa, i tinc eixa visió de personal i d’usuària que m’ha fet conéixer la gestió”.

Rubio afirma que Podem vol continuar treballant per Alcoi: “Durant aquesta legislatura ja hem portat projectes de millora, per exemple a Sant Pancraç o Batoi. Podem ha estat ahí fent propostes i estirant al govern municipal perquè es feren realitat. S’han fet moltes coses des de l’oposició, per això entenem que si des de l’oposició hem sigut capaços d’arribar, si estiguérem en el govern, evidentment la capacitat augmenta i eixa és la nostra  il·lusió. Per a nosaltres, pels que paga la pena deixar-se la pell és per la ciutadania, per això posem sempre a les persones al centre de les decisions polítiques”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *