foradia subscriutegrat

L’Escola d’Empoderament Mariola realitzarà dos cursos més

Aquests tallers tractaran sobre la sexualitat, les dones o el poder, i és una iniciativa de la regidoria d'Igualtat per a donar eines a les dones amb l'objectiu de millorar l'autoestima

L’Escola d’Empoderament Mariola, que està impulsada per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi, durà a terme dos cursos més amb l’objectiu de millorar l’autoestima i l’empoderament femení.

En el mes de setembre continuarà aquesta programació perquè les dones d’Alcoi aprenguen més sobre si mateixes, sobre la seua sexualitat i sobre el poder que ofereix l’autoconeixement.

Aquests cursos es realitzaran a les dependències de l’IVAM CADA. Els dies 14 i 16 de setembre tindrà lloc el taller ‘Conéixer la meua sexualitat’, que estarà impartit per l’equip d’Edisex, sexòlogues amb perspectiva de gènere. Els fies 21 i 23 de setembre, Amaia Prieto, psicòloga i pallassa feminista, durà a terme el taller ‘Dona, poder i rialla’.

La inscripció per a poder assistir és gratuïta, però les places són limitades. Aquest és l’enllaç per a poder apuntar-se.

Aranza de Gracia, regidora d’Igualtat ha indicat que: “Convidem a les dones d’Alcoi a participar en aquesta Escola d’Empoderament que pretén ser un recurs per enfortir capacitats estratègiques i adquirir protagonisme tant individual com col·lectiu”.

Durant els mesos de juny i juliol, l’Escola d’Empoderament ja va dur a terme diferents tallers, concretament d’autoedició Tèxtil feminista, i un altre d’escalada. A més, també es va fer l’escola d’Skate per a xiquetes, que va ser un èxit la passada edició, i que per aquesta ocasió es va ampliar amb classes per a adolescents i adultes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *