foradia subscriutegrat

Alcoi acull la primera edició del congrés ‘Ciutats Intel·ligents i Big Data’

Aquest esdeveniment se celebrarà els dies 20 i 21 d'octubre, i comptarà amb la participació d'experts que duran a terme ponències, taules redones, i sessions enfocades al sector empresarial, administracions públiques i a la ciutadania en general

L’edifici de l’Àgora acollirà durant els dies 20 i 21 d’octubre el I Congrés de Ciutats Intel·ligents i Big Data’ que està organitzat pel Districte Digital Comunitat Valenciana, l’Ajuntament d’Alcoi, i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, a través de les seues càtedres ‘Ciutat del Coneixement’ i ‘Smart City Alcoi’.

Aquesta és la primera edició d’aquest esdeveniment que fusionarà altres congressos anteriors, amb la intenció de convertir-se en un fòrum biennal on professionals de referència, empreses digitals, líders de la indústria tecnològica i responsables de grans projectes, entre altres, compartisquen la seua visió i debaten sobre tendències, reptes i oportunitats.

El congrés estarà estructurat al voltant de ponències magistrals, taules de debat, una fira d’empreses i unes sessions dedicades a Talent UPV-Campus d’Alcoi, en les quals exalumnes del centre, explicaran la seua activitat professional en tota classe d’empreses i tecnologies.

Durant aquests dies s’aprofundirà en la realitat actual de l’aplicació del tractament de dades en l’empresa i les administracions, i es difondran experiències i opinions sobre les possibilitats reals que ofereixen la intel·ligència artificial i el ‘Machine Learning’. També suposarà una excel·lent oportunitat perquè les principals empreses i administracions que actualment apliquen en els seus procediments el tractament de dades establisquen contacte i estrenyen relacions.

La conferència inaugural serà el dia 20 d’octubre a les 16:15h a càrrec d’Iñaki Berenguer, CEO i cofundador de Coverwallet. El dia 21 d’octubre la jornada començarà amb Andrés Torrubia, CEO i cofundador de Fixr.com.

Els perfils d’aquests participants, i el de la resta, estan disponibles en aquest enllaç, on també es podrà trobar la informació per a poder inscriure’s a les diferents sessions.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *