foradia barnasants

Per fi es podrà celebrar el Festival Animalcoi

Entre els dies 11 i 14 de novembre l'IVAM CADA Alcoi, l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi i la Seu de la Fundació Mutua Levante acollirà conferències, taller, exposicions i projeccions de pel·lícules d'animació

Ara que pareix que la situació sanitària ha millorat, Alcoi podrà celebrar el Festival d’Animació ANIMALCOI, que es durà a terme entre els dies 11 i 14 de novembre. Els llocs on es podrà gaudir d’aquest esdeveniment seran l’IVAM CADA Alcoi, l’Escola d’Art i Superior de Disseny, i la Seu de la Fundació Mutua Levante.

Durant els dies que dure el festival hi haurà una àmplia programació amb conferències, tallers, exposicions, i sobretot, projeccions de pel·lícules d’animació. A més, es podran veure estrenes globals i sorpreses que estaran a càrrec de la mascota ‘Aitana’.

Pel que fa a les conferències, es tractaran tota classe de temàtiques amb experts en animació, dels videojocs, animació Stop-motion, 3D, guió, producció, festivals; i es parlarà també sobre convocatòries, i ajudes al sector.

Però, encara que el festival dure des de l’11 al 14 de novembre; del 8 a l’11 també hi haurà una completa programació amb projeccions matinals de pel·lícules d’animació per a escolars.

Animalcoi hauria d’haver celebrat la seua primera edició en l’any 2020, però, per la pandèmia, es va convertir en unes jornades en les quals es van poder visualitzar centenars de curts, que van poder optar als premis Animalcoi, en les seues 3 categories, a més, del premi del públic.

El festival formarà part dels actes que estan dins de la Capitalitat Cultural d’Alcoi, distinció que ha donat a la ciutat la Generalitat Valenciana, però, està organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi i l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, un centre d’ensenyament que per a aquest curs ha aconseguit posar en marxa el grau Superior d’Animació, sumant-se al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *