foradia subscriutegrat

Animalcoi a punt d’estrenar la seua primera edició

Aquest festival d'animació se celebrarà des del dia 11 al 14 de novembre, encara que hi haurà altres activitats amb relació amb Animalcoi des del dia 4 d'aquest mes

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASD), juntament amb la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, tenen tot preparat per a poder celebrar la primera edició del Festival d’Animació, Animalcoi. Aquest esdeveniment l’any passat va calfar motors amb unes jornades en la qual es van seleccionar 100 curts entre els 900 que es van presentar, i ara, ja es pot fer aquest Festival tal qual com s’havia pensat des del primer moment.

Diana Cortés, directora d’aquest festival, ha explicat la variada programació que es durà a terme des del dia 11 al 14 de novembre, dies oficials d’Animalcoi, però també abans d’aquesta data, ja que es faran projeccions per a escolars, i es podrà visitar l’exposició a la sala de Fundació Mutua Levante, uns dels patrocinadors d’aquest certamen. A més, també s’entregaran els trofeus als curts que van participar l’any passat.

Però això no serà tot, ja que es podrà gaudir de projeccions per a totes les edats, tallers, conferències sobre molts àmbits relacionats amb l’animació, o una exposició a l’IVAM CADA.

Per la seua part, Pilar Blasco, directora de l’EASD ha destacat “el gran potencial que té l’animació”, i ha explicat que en l’any 2019 es van proposar implantar el Grau en Animació a l’Escola, i crear aquest festival. Sols dos anys després, poden celebrar que han aconseguit les dos coses.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha convidat a la gent a què participe i ha animat a la ciutadania a què mire les xarxes socials per a saber en cada moment quina activitat de la programació va a realitzar-se.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *