foradia becasivace

Oliva demana solucionar la situació del transport públic en La Safor

L’alcaldessa de la ciutat, Yolanda Balaguer, ja ha sol·licitat una audiència amb el conseller Arcadi España

Oliva també vol una solució urgent per al transport públic que els connecte amb València. La implantació d’una línia d’autobusos entre Gandia i València cada hora té com a objectiu pal·liar els retards I suspensions del Rodalia, especialment durant les últimes setmanes. Per aquest motiu l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer, ha demanat una audiència amb el conseller Arcadi España per demanar-li una solució semblant per a la ciutat, on també pateixen un “deficient servei” d’autobusos.

La primera edil ha manifestat que “des de l’Ajuntament d’Oliva s’ha exigit en diverses ocasions a la Conselleria de Mobilitat que donara solució al transport públic entre els pobles de La Safor, especialment la connexió Oliva-Gandia, tan necessària pels motius ja més que coneguts: anar a l’hospital, a l’estació del tren, a fer tràmits administratius”, entre d’altres.

En l’actualitat la línia d’autobusos que uneix Oliva i Gandia es limita a sis trajectes al dia, encara que els retards són constants, tal com han manifestat diversos usuaris del servei. L’any 2016, un estudi de la conselleria ja posava de manifest que amb un servei de 15 trajectes diaris, més de 2.700 persones utilitzarien setmanalment el transport públic per desplaçar-se al voltant de la comarca, el que alliberaria les carreteres d’un gran nombre de vehicles privats.

La ciutat d’Oliva és una de les poblacions que més afectada està per la manca de transport públic intercomarcal, encara que no és l’única, ja que fins a 25 poblacions pateixen deficiències semblants pel que fa al transport públic.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *