foradia subscriutegrat

L’alcoià Josep Sou guanya el Premi Vila de Puçol de poesia

El poeta va obtenir el guardó gràcies a la seua obra ‘A dues veus’

Els Premis Vila de Puçol de literatura, poesia i pintura reconeixen com a guanyadora l’obra ‘A dues veus’ de l’alcoià Josep Pérez i Tomàs, també conegut com a Josep Sou. El jurat format pels escriptors Manel Alonso, María Rosa Diranzo i Miquel Llácer, a més de la professora Genoveva Martínez i el regidor José M. Esteve van reconéixer la genuïnitat de l’obra del poeta.

Per la seua part, Sou va agrair el reconeixement de la seua composició, a més d'”un esforç continuat per la cultura valenciana que, en el cas d’aquests premis, ja s’acosta a les quatre dècades“. Sou va finalitzar les seues paraules amb dos poemes. El poeta i col·laborador de El Grat compta amb una llarga trajectòria amb la composició de versos, a més de ser el director tècnic de la Càtedra Antoni Miró.

L’acte celebrat a principis d’octubre va comptar amb la participació del regidor de Cultura, José Maria Esteve, qui va presentar uns reconeixements que ja compten amb una trajectòria de 37 anys en el cas de la literatura i 25 anys els de poesia. Per la seua part, Esteve va afirmar que “hem de felicitar-nos per la important participació que hem tingut enguany en els premis literaris, que ha sigut una de les majors de tota la seua història, amb un total de 17 obres en la modalitat narrativa i 34 en la categoria de poesia, al que se suma la gran qualitat de les pintures presentades“.

L’alcaldessa, Paz Carceller, va ser l’encarregada d’entregar els premis i va tancar l’acte recordant el creixement continu del certamen, no sols en nombre d’edicions, també amb el nou accèssit en el cas de pintura: “a la sala d’exposicions podem gaudir de les obres de pintura seleccionades i, el mes d’abril, presentarem els dos llibres guanyadors“.

A més de Josep Sou, Antoni Martínez Bonet va rebre el guardó de literatura amb la seua obra ‘Mala sort per a la fusta si naix violí’ i en el cas del premi de pintura, va ser per a Nuria Rodríguez Calatayud amb ‘Una història natural’.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *