foradia elgrat

Comença la programació per la Festivitat de Santa Cecília

El I Concert de Santa Cecília serà el dissabte 20 de novembre a les 19.30 h en el Teatre Calderón

Ahir diumenge va tindre lloc el primer acte per celebrar la Festivitat de Santa Cecília, va ser el torn del Grup de Danses Sant Jordi que va portar a terme ‘Les Danses en les festes dels pobles’, en el Círculo Industrial.

El I Concert de Santa Cecília serà el proper dissabte 20 de novembre a les 19.30 h en el Teatre Calderón. Participaran la Societat Musical Nova d’Alcoi i la Banda Juvenil de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi.

Al dia següent, diumenge 21 a les 12 h, també en el Teatre Calderón, començarà el II Concert de Sant Cecília amb la Societat Unió Musical d’Alcoi i l’Agrupación Musical Serpis.

A la vesprada del mateix diumenge 21, a les 18.30 hores, el Círculo Industrial serà la seu del V Aplec de Danses Santa Cecília ‘Compartint Tradicions fem germans’. Participaran el Grup de Danses Carrascal d’Alcoi i el Grup de Danses Realenc de Picanya.

A la setmana següent, dissabte 27, hi haurà dos actes més. La Missa de Santa Cecília amb l’Orquestra Simfònica d’Alcoi i Cantores de Alcoy a les 19 hores en la Parròquia de Sant Maure i Sant Francesc i una cercavila que començarà a les 20 hores. Començarà de la plaça Ramón y Cajal i baixarà per Sant Nicolau fins el Parterre. Participaran: el Grup de Dolçainers i Tabaletes La Cordeta, Barxell, Grup de Dolçaines i Tabals, Colla de dolçaines i percussió Rebuig i Dolçainers Tabalers La Degollà.

Tancarà la programació l’Orquestra de Pols i Pua i Harmònica Alcoiana el diumenge 28 de novembre amb un concert a les 12 hores en el Círculo Industrial.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *