foradia subscriutegrat

Alcoi avança l’encesa de llums nadalenques al 27 de novembre

L'acte es realitzarà a les 19:30 junt amb la penjada del cartell de la Cavalcada de Reis

Alcoi ja està preparada per a rebre Nadal, cada vegada més a prop. Ara, l’ajuntament de la capital de l’Alcoià ha anunciat que l’encesa de la il·luminació nadalenca s’avançarà al pròxim dissabte, 27 de novembre. L’acte tindrà lloc a les 19:30 hores i anirà acompanyat de la penjada del cartell anunciador de la Cavalcada de Reis, enguany dissenyat Ana Belda Tudela, la guanyadora del concurs.

Des del consistori apunten que l’objectiu d’avançar l’acte permetrà donar un major ambient nadalenc a la ciutat, a més d’afavorir el comerç local.

Per altra banda, la programació per a aquestes dates compta amb dues modificacions. La primera d’elles és el canvi de data del certamen escolar de Nadales COPE, que ha passat de celebrar-se el dimecres al dijous dia 16 de desembre. En el cas de la ‘Castanyera’ tornarà el dia 24 de desembre, la Nit de Nadal, des de les 10 fins a les 13 hores.

A causa de la situació actual de pandèmia, la resta de la programació pot comptar amb possibles modificacions per a complir amb les mesures de prevenció contra la covid-19. A més, els actes que es portaran a terme es realitzaran amb el compliment de les mesures que indiquen les autoritats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *