foradia subscriutegrat

4 rutes per a conéixer tots els racons de Pego

Els visitants podran visitar el municipi durant el pont

L’oficina de Tourist Info de Pego, a la Marina Alta, ha programat dues rutes urbanes pel municipi de manera gratuïta. La primera es realitzarà el dia 4 de desembre, mentre que la segona serà per al dissabte següent, dia 11. La iniciativa, que compta amb una durada aproximada d’una hora i mitja, permetrà conéixer aquesta localitat a través de diferents localitzacions, com ara la capella de l’Ecce-Homo, els carrers del nucli antic, el portal de Sala, la Casa de Cultura, l’església de l’Assumpció i, finalment, la plaça de l’ajuntament.

Malgrat tractar-se d’una activitat a l’aire lliure, la situació actual fa obligatori l’ús de la mascareta, així com mantenir la distància mínima de seguretat. Per a participar és necessari realitzar una reserva amb una antelació mínima de 24 hores a través dels telèfons 966400843 o 699762815, també es pot realitzar a l’oficina de Tourist Info de la localitat.

Per altra banda, el 6 de desembre es realitzarà una ruta etnobotànica per la Marjal, un passeig que també serà gratuït, encara que amb places limitades. El dissabte 18, tindrà lloc una altra ruta etnobotànica, encara que en aquest cas a la Font del Baladrar.

Les activitats a Pego per al mes de desembre finalitzaran el diumenge dia 19. En aquest cas amb la ruta de la Figuereta. Es tracta d’una ruta exigent de 13 quilòmetres que malgrat l’esforç que comporta, paga la pena per a gaudir de l’entorn i viure les sensacions del senderisme de primera mà. Les places són limitades i cal una inscripció prèvia. L’activitat té un preu de 5 euros.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *