foradia subscriutegrat

Pego inicia la nova edició de la Volta a la Marina

Serà la primera etapa d'aquesta competició ciclista que se celebrarà durant el diumenge 8 de gener. L'eixida està prevista per a les 10h a la plaça del Mercat

Pego torna a ser el punt d’eixida de la nova edició de la Volta a la Marina de ciclisme, exactament serà el dia 8 de gener. Aquesta competició comarcal se celebra des de fa 37 anys, i ha aconseguit afermar-se com a referència de les proves populars d’aquest esport al País Valencià.

Enguany com a novetat respecte a l’edició anterior, s’ha canviat el recorregut. Els participants, tant de la categoria femenina i masculina, hauran de recórrer un total de 64,5 quilòmetres. L’eixida que serà sobre les 10h, es farà des de la plaça del Mercat, i després es passarà per diferents carrers del municipi. La carrera finalitzarà en l’Alt del Miserat, port de primera categoria que decidirà qui són els primers líders de la prova.

Raül Tamarit, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Pego, ha remarcat la importància de comptar amb aquesta cita, ja que, “dona més visibilitat al nostre poble, especialment després de la tragèdia que patim amb l’últim incendi a les nostres muntanyes, el passat estiu. Encara que la vida allí ja està ressorgint de les cendres”. L’edil també ha donat les gràcies al Club Ciclista de Pego “per tot el treball que fan perquè aquesta carrera siga possible”, i ha destacat la col·laboració de la Policia Local “a l’hora de coordinar la jornada” i també d’Acció Urgent perquè “sempre estan presents en aquestes cites, vetlant per la salut dels corredors i del públic”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *