foradia pressupostparticipatiualcoi

Muro prepara les activitats per a gaudir del Nadal al llarg del mes de desembre

Al llarg de quatre cites amb la cultura, adults i xiquets podran cantar nadaletes o aprendre sobre reciclatge de manera divertida

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Muro programa quatre cites per a que totes les persones que ho desitgen puguen gaudir del Nadal al llarg de tot el mes de desembre. La primera activitat tindrà lloc el dia 11 de desembre al Centre Cultural , mentre que el dia 28  al mateix lloc se celebrarà l’última actuació de l’any al municipi.

La música serà la protagonista d’aquest mes. En primer lloc, l’11 de desembre a les 18:30 serà ‘Charlie i la Fàbrica de Reciclatge’ el musical que anime a totes les famílies que s’apropen. A més, els més menuts podran aprendre més sobre la segona vida dels productes.

Més tard, el dia 19, comencen les actuacions més nadalenques amb el Recital de Nadaletes, on tots els assitents gaudiran de l’ambient típic d’aquestes dates gràcies a estes tradicionals cançons. La cita serà a les 12:30 hores a l’Església Sant Joan Baptista.

Com ja és tradicional en Nadal, i per tal de seguir les tradicions, el 24 de desembre per la vesprada, prèviament a la celebració de la Nit de Nadal se celebrarà l’Asguinaldo. Finalment, dies previs a Cap d’Any, el dia 28, el Centre Cultural acollirà a les 18:30 hores l’última actuació de l’any a aquest municipi del Comtat, es tracta de la representació teatral ‘On habiten el estel’, de la mà de la companyia Desbaratas Teatre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *