foradia subscriutegrat

El Campus d’Alcoi celebra un Concert de Nadal solidari a benefici de ‘Coratge’

Solidaritat, música i teatre s'uneixen el 16 de desembre en l'Edifici Viaducte

El Nadal també arriba al Campus d’Alcoi de la UPV. El 16 de desembre l’Edifici Viaducte acull el Concert de Nadal, on la solidaritat, la música i el teatre s’uneixen a benefici de ‘Coratge’. L’Agrupació Musical de l’EPSA, dirigida per Jordi Sempere, i el grup de Teatre interpretaran el tradicional Concert de Nadal del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València. L’esdeveniment començarà a les 19:30 i està organitzat per la subdirecció de Dinamització Interna i Col·legi Major del campus.

La recaptació íntegra de les entrades i bons solidaris ‘Fila 0’ anirà destinada a l’associació ‘Coratge’. Àngel Lluís Ferrando, vicepresident actual d’aquesta associació, anteriorment, va ser el director de l’Agrupació Musical de l’EPSA. Aquest retrobament entre Ferrando i la Universitat serà molt emotiu i comptarà amb alguna sorpresa.
Les entrades per a assistir al concert es poden adquirir en els ‘hall’ dels edificis Carbonell i Ferrándiz a un preu de 5 euros. També estan disponibles els bons solidaris (Fila 0) per a totes aquelles persones que no puguen acudir al concert, però vulguen col·laborar amb ‘Coratge’. Aquests bons solidaris tindran un preu de 2,5 euros. Per a complir amb tots els protocols marcats per les autoritats sanitàries, serà necessari utilitzar mascareta FFP2. L’organització disposarà de gel hidroalcohòlic a l’entrada del concert i de totes les mesures necessàries.

Pel que fa a Coratge, és una associació sense ànim de lucre amb seu a Alcoi per a defensar als afectats i familiars de dany cerebral adquirit, donar-los suport i orientar-los, fomentant la seua rehabilitació i integració social. També duu a terme activitats i tallers per a l’òptima adaptació psicosocial dels mateixos i del seu entorn, ajudant-los a retrobar una vida tan semblant com la que tenien abans de l’accident cerebral.

Un altre objectiu essencial de l’associació és sensibilitzar i fer visible a la societat la realitat humana i social d’aquesta situació sobrevinguda promovent la instauració dels serveis necessaris per a aconseguir els seus objectius.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *