foradia subscriutegrat

Toni Francés presenta candidatura a secretari general del PSPV-PSOE de la província d’Alacant

La presentació del projecte que encapçala serà el dissabte 11 de desembre a les 11 del matí a la Universitat d'Alacant

Toni Francés, alcalde d’Alcoi i portaveu socialista en la Diputació d’Alacant, ha confirmat a través d’un vídeo pujat en diferents xarxes socials, la seua intenció de concórrer a les primàries per a l’elecció de secretari general del PSPV-PSOE a la província d’Alacant.

En el vídeo, gravat per ell mateix, Francés subratlla que “el nostre partit ha aconseguit importants progressos per al país, la Comunitat Valenciana, la província, les nostres comarques i cadascun dels nostres municipis. I sé que junts i juntes serem més fortes”.

Francés prossegueix assenyalant que “sumant esforços i sumant projectes serem capaços d’enfortir i impulsar encara més el projecte liderat per Pedro Sánchez i per Ximo Puig”.

“Per això vull que entre totes i tots, escoltant-nos, treballant, siguem capaces de construir aquest projecte per a la província d’Alacant“, ha insistit.

Igualment, Francés apunta en el vídeo que “amb molts de vosaltres ja he parlat durant aquests dies, i continuaré parlant, recorrent cadascun dels municipis i comarques, per a conéixer les vostres inquietuds, les vostres propostes i necessitats”.

Francés ha aprofitat també per a convidar a l’acte de presentació del projecte que encapçala dissabte 11 de desembre a les 11 del matí en la Universitat d’Alacant, en el qual, ha assenyalat, es donarà més informació, ha conclòs Francés “m’agradaria comptar amb vosaltres, i tenir l’oportunitat de què parlem, dialoguem i construïm junts aquest projecte”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *